Programmamanager RDI, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

✨ Jeroen zijn start bij Rijksoverheid ✨

Met trots kondigen we aan dat Jeroen Busselman is gestart als Programmamanager bij de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI), onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Hij neemt de leiding over het project dat als doel heeft om het aantal Telecom grootgebruikers op het 5G netwerk te verruimen. Het projectteam test onder welke omstandigheden een veilige interferentievrije verruiming gegarandeerd kan worden. Een bijzonder en innovatief project.

💼 Over Jeroen als professional: Jeroen is een ervaren projectleider die excelleert in het verbinden van technische projecten en het mensenwerk binnen projecten. Hij begrijpt dat voortvarend samenwerken binnen een team meer is dan alleen samenwerken vanuit een technisch kunnen. Met zijn communicatieve en technische knowhow spreekt hij de taal van beide werelden, van opdrachtgever/manager tot de technische uitvoerder. Of het nu gaat om complexe IT-implementaties of procesoptimalisatie, Jeroen heeft bewezen dat hij projecten binnen tijd en budget tot een succes weet te brengen. Zijn vaardigheden in projectmanagement, expertise in Prince2 en Agile/Scrum zet hij in om diverse belangen en teams binnen RDI te verenigen en gezamenlijk naar het einddoel te leiden.

🌍 Een stap naar de Rijksoverheid: Na waardevolle ervaring te hebben opgedaan binnen de onderwijswereld en de gemeentelijke overheden, heeft Jeroen er nu voor gekozen om een project beet te pakken binnen de Rijksoverheid. Hij ziet hierin een unieke kans om bij te dragen aan een complex project op nationaal niveau. De complexiteit en het maatschappelijk belang van het werk bij RDI sluiten naadloos aan bij zijn drijfveren en enthousiasme. Hij wil projecten laten slagen!

🚗 Saab liefhebber? Naast zijn professionele vaardigheden, is Jeroen een echte Saab-enthousiast. In zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan zijn Saab 900 cabriolet classics oldtimers, wat zijn liefde voor techniek en oog voor detail onderstreept.

🔗 De perfecte match: Bij 2C&More zijn we er trots op dat we de match tussen Jeroen en RDI konden faciliteren. We hebben er alle vertrouwen in dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan de ambitieuze doelstellingen van RDI.

We wensen Jeroen veel succes en plezier in deze nieuwe uitdaging! 🚀

← Alle blogs

Jeroen Busselman

Projectleider, coach, projectmanager, docent

Meer over Jeroen