๐ˆ๐ง๐ง๐จ๐ฏ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐ฆ๐จ๐ž๐ญ ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ž๐ง ๐ญ๐จ๐ญ ๐š๐œ๐ญ๐ข๐ž, ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ž๐ง ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ๐ฏ๐ž๐ง ๐ก๐š๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ญ๐ก๐ž๐จ๐ซ๐ข๐ž. ๐Ÿš€

Ik ben Stan Verheggen en de afgelopen drie jaar heb ik mijn eigen e-commerce bedrijf gerunned. Het voelde soms alsof ik op een sneltrein zat: markten en technologieรซn veranderen zo snel dat je bijna niet stil mag staan. Vooral met de opkomst van technologieรซn zoals AI.

Wat ik in die periode heb geleerd? Bedrijven die niet durven vernieuwen, raken achterop. ๐Ÿ˜ฌ Maar degenen die voorop lopen in innovatie? Die hebben het speelveld in handen.

Met die ervaring stap ik nu vol energie aan boord bij 2C&More. ๐Ÿ’ก Mijn missie? Organisaties verbinden met experts die ervoor zorgen dat innovaties niet alleen op de tekentafel blijven liggen, maar ook echt impact maken.

Ben jij een specialist die graag voorop wil lopen en jouw expertise wil inzetten om echte verandering bij bedrijven te realiseren? Of ben jij een organisatie die op zoek is naar dรฉ specialist die jouw innovatie naar het volgende niveau kan tillen? Wij zorgen ervoor dat jullie elkaar vinden. ๐Ÿค

De toekomst draait om technologie zoals AI en automatisering. Dit zijn de sleutels voor bedrijven om efficiรซnter te werken, processen te optimaliseren en concurrentie voor te blijven. Maar technologie is niets zonder de juiste mensen die weten hoe ze het moeten toepassen.

Of je nu een expert bent die zijn skills wil inzetten voor vooruitstrevende bedrijven, of een organisatie die op zoek is naar de beste specialisten: ik zorg dat de juiste match wordt gemaakt. Ik neem je ook graag mee in de nieuwste technologieรซn en praktische tips om ze effectief te gebruiken.

Volg 2C&More op de hoogte van wat er speelt en hoe je het kunt toepassen om รฉcht vooruitgang te boeken.

Stuur me gerust een berichtje of voeg me toe aan je netwerk op LinkedIn!

๐’๐ญ๐š๐ฒ ๐ญ๐ฎ๐ง๐ž๐!

+31630939936
Stan@2cmore.com

← Alle blogs